Sør Arena Næringssenter

Fasiliteter

Vi er opptatt av å gjøre Sør Arena Næringssenter til en riktig og dynamisk arbeidsplass for deg. Vi kan tilby fleksible og fremtidsrettede fasiliteter som passer dine behov, og fokuserer på arbeidsplasser hvor trivsel og effektivitet fungerer sammen.

Konferansesenter

Enten du ønsker å invitere til konferanse, eller trenger større plass i forbindelse med kundearrangementer - vi kan tilby varierte og gode konferanserom. Det er også mulig å bestille bevertning når disse lokalene benyttes.

Kantine

I vår kantine finne du daglig en smakfull og variert meny av topp kvalitet. Salater, pålegg og en rekke varm- og kaldretter gjør lunsjen til dagens høydepunkt.

Treningsrom

Har du ansatte som er glad i trening, eller ønsker du selv å starte dagen med en treningsøkt? Vi har flotte treningsfasiliteter tilrettelagt for ulike former for trening, med et bredt spekter av både styrke og kondisjonsapparater. Her er også delikate garderobefasiliteter. Trimrommet er åpne hele døgnet for alle arbeidstakere på Sør Arena Næringssenter.

Parkering

Dersom du har arbeidssted på Sør Arena Næringssenter, vil du tilbys parkering i parkeringshus kun 75 m unna. Her er rikelig med parkeringsplasser, hvor det også er egne el-bil-plasser med mulighet for opplading. Det er også tilrettelagt for egen parkering for motorsykkel. Vi har også tilrettelagt for eget, låsbart rom for sykkel og el-sykkel med mulighet for lading.

Kollektivtransport

Sør Arena Næringssenter ligger i umiddelbar nærhet av kollektrivtransport. Det er kun 300 m til bussforbindelse som kan ta deg til sentrum for videretransport via buss/tog. Skal du til flyplass eller til noen av drabantbyene omkring Kristiansand, kreves bussbytte underveis.

Beliggenhet

Sør Arena Næringssenter er vakkert plassert i Marvika på Lund i Kristiansand. Sjønært og sentralt, med kort avstand til en rekke destinasjoner

Sentrum: 2,5 km/5 min
Kjevik: 15 km/14 min
E39: 1,2 km/3 min
Matbutikker: 300 m
Søm: 5 km/6 min
Vågsbygd: 8 km/10 min

Sykkelparkering

Vi har også tilrettelagt eget, låsbart rom for sykkel og el-sykkel med mulighet for lading.

Gjester

Gjester og kunder som kommer til Sør Arena Næringssenter, skal oppleve det tilgjengelig og enkelt. Gjester og kunder som kommer til Sør Arena Næringssenter, skal oppleve det tilgjengelig og enkelt. Ryddig og oversiktelig skiltplan kombinert med gjesteparkering foran bygget gjør besøket ekstra hyggelig.

Dusj/garderober

Dersom du går, løper eller sykler til jobb, kan det være behov for dusj- og garderobemuligheter. Dette finner du i etasjen under sykkelparkeringen, og her har vi også eget tørkerom for våte sko og klær.

Nærområde

Lund er en svært populær bydel å bo i. Det finnes alle botyper fra leiligheter til eneboligområder i de fleste prisklasser, og både skoler, barnehager og idrettsklubber i bydelen. Med sin gode beliggenhet på Lund, finnes det også en rekke gode muligheter for så vel handel som rekreasjon i nærområdene. I umiddelbar nærhet finnes det en rekke matbutikker, sportsbutikk, dekk- og bilverksted, treningssentere etc. I tillegg finnes flotte naturområder og bademuligheter sommerstid bare en liten gåtur unna i Bertesbukta.

Drift/service

Vi er opptatt av at våre leietakere skal oppleve trivsel og effektive arbeidsdager. Derfor vil vi sørge for at vår driftsavdeling er tilgjengelig og behjelpelig med de behov eller problem som måtte oppstå.